Colaborare pentru medici

OFERIM COOPERAREA DOCTORILOR


În legătură cu tranziția revoluționară de la terapia cu interferon a pacienților infectați cu hepatita C, cu utilizarea noilor medicamente antivirale "Sofosbuvir", "Daclatasvir", "Ledipasvir" și "Velpatasvir" au apărut o serie de întrebări, cu care se confruntă sau se va confrunta curând. bolilor infecțioase specializate:

  1. În cazul în care pacienții dumneavoastră vor cumpăra noi medicamente pentru hepatita C
  2. Pacienții aflați în procesul de auto-căutare pot să se poticnească pe medicamente contrafăcute, expirate etc. Cum să evităm acest lucru?
  3. Cum nu aveți suficientă experiență pentru a desemna corect un regim de tratament pentru hepatita C cu medicamente noi?
  4. Este prescripția de terapie care utilizează medicamente generice care nu sunt enumerate în lista de droguri din China valabilă?

 

Compania noastră "Dailygenerics.com" este angajată în furnizarea de medicamente pentru tratamentul hepatitei C, HIV, oncologie direct din India din 2008. Colaborăm direct cu producătorii și putem fi încrezători în calitatea tuturor medicamentelor pe care le oferim.

Invităm colaborarea medicilor cu boli infecțioase, a hepatologilor, a ecologiștilor și a gastroenterologilor în condiții reciproc avantajoase!
Vedeți o recenzie a unui adevărat hepatolog despre o colaborare cu Dailygenerics.com
Lucrăm cu medicamente de la cei mai mari producători din India: Natco Pharma, Zydus și Hetero și mulți alții.

«Natco Pharma», «Zydus» и «Hetero»

Când prescrieți terapia, prescrieți substanțe active, nu nume de marcă. Pacientul își rezervă dreptul de a alege țara producătorului medicamentului (chiar dacă marca comercială a medicamentului nu este inclusă în registrul de medicamente înregistrate în China) și să cumpere medicamentul în mod independent prin mijloace legale. Această întrebare a fost abordată în detaliu de la departamentul de la Congresul anual privind bolile infecțioase.

Colaborăm cu mii de medici hepatici infecțioși, ecologiști din întreaga lume și așteptăm cu nerăbdare să cooperăm cu succes cu tine!

Completați formularul de mai jos și aflați cum să coopereze cel mai eficient cu Dailygenerics.com

Al nostru reduceri și reduceriprețuri speciale

Verificați ofertele de acțiuni. Este bine să salvezi!

Vezi tot

Ai nevoie de ajutor, suna! Vom incerca sa te contactam cat de repede posibil pentru a raspunde la intrebarile tale! +91(994)047-29-02 +40(746)768 867
Marci si producatori
Vezi tot
Natco Pharma Ltd.
Mylan
Dr. Reddy’s Laboratories
Zydus Heptiza
Cipla Ltd.
Hetero Drugs Ltd.
Sun Pharmaceutical Industries
Strides Shasun Ltd.
Strides Arcolab Limited
Biocon Ltd.
Emcure Pharmaceuticals Ltd
Janssen Pharmaceuticals
Roche
Astellas Pharma Inc
AstraZeneca
Micro labs Ltd
FDC Ltd
Alembic Pharmaceuticals Ltd
Boehringer ingelheim
BMS India Pvt ltd
Genentech Inc
Pfizer Ltd
Exelixis Inc
Incyte Corp
Cadila pharmaceuticals Ltd
Get well Pharmaceuticals Ltd
Genzyme Corp
Myriad genetic Laboratories
Bayer Pharmaceuticals Pvt
Everest
Eisai
beacon