Cum să comandaţi medicamente din India

Acceptarea și executarea comenzilor sunt în conformitate cu legislaţia în vigoare, sunt oficiale și complet sigure. Încercăm să oferim serviciul nostru cât se poate de convenabil, plata comenzii se face prin transfer bancar la cursul de schimb din ziua plății. Puteți plăti la orice bancă. Transferul bancar presupune încasarea unui comision de transfer, la completarea formularului de transfer se bifează OUR nu SHA.

 

Comandați medicamente din India în 4 pași simpli:

  • comandați bunurile pe site utilizând coșul (adăugaţi produsul în coş, completaţi cu atenţie formularul de comandă cu datele dvs., atenţie la detalii!);
  • plătiți prin transfer bancar pe baza datelor din factura proforma priită pe e-mailul dvs după plasarea comenzii;
  • procesăm comanda și o transferăm către transportator;
  • primiți comanda dvs.

 Plasarea comenzilor online (prin intermediul site-ului web) se poate face șapte zile pe săptămână, ulterior plasării comenzii, va fi trimisă la adresa dvs. de e-mail o factură (invoice) necesară pentru plată. Apoi, trebuie să achitaţi factura (la cursul din ziua plății) - aceasta se poate face fie în contul personal al băncii online, fie în orice altă sucursală (datele băncii beneficiarului se găsesc în factură). Imediat ce fondurile ajung în contul de decontare al companiei noastre, comanda dvs. va fi procesată și trimisă. În termen de trei zile de la primirea plății, pachetul dvs. va fi trimis și veţi primi în e-mail numărul de urmărire al coletului (tracking number)  astfel încât să puteți urmări independent locația pachetului. În cazul oricăror dificultăți, vă rugăm să contactați specialiștii noștri, ei vă vor spune întotdeauna unde se află pachetul dumneavoastră în acest moment.

Pentru preluarea pachetului de la transportator sau de la of. poştal care lucrează cu vama veţi avea nevoie de factură (invoice), dovada plăţii, act de identitate, recomandarea medicală de specialitate (reţeta de la medicul specialist)

 Dailygenerics.com nu livrează pachete; pachetele sunt livrate de un transportator internațional verificat, EMS, DHL sau alții. Comenzile sunt expediate direct din India, timp de livrare 8-25 zile. Costurile de expediere de la 40 de euro, în funcție de serviciul de livrare. COMANDA DE LA 650 €, LIVRARE GRATUITĂ. Respectând interesele clienților săi, compania Dailygenerics.com oferă garanție a pentru produsele nelivrate.

Al nostru reduceri și reduceriprețuri speciale

Verificați ofertele de acțiuni. Este bine să salvezi!

Vezi tot

Ai nevoie de ajutor, suna! Vom incerca sa te contactam cat de repede posibil pentru a raspunde la intrebarile tale! +91(994)047-29-02 +40(746)768 867
Marci si producatori
Vezi tot
Natco Pharma Ltd.
Mylan
Dr. Reddy’s Laboratories
Zydus Heptiza
Cipla Ltd.
Hetero Drugs Ltd.
Sun Pharmaceutical Industries
Strides Shasun Ltd.
Strides Arcolab Limited
Biocon Ltd.
Emcure Pharmaceuticals Ltd
Janssen Pharmaceuticals
Roche
Astellas Pharma Inc
AstraZeneca
Micro labs Ltd
FDC Ltd
Alembic Pharmaceuticals Ltd
Boehringer ingelheim
BMS India Pvt ltd
Genentech Inc
Pfizer Ltd
Exelixis Inc
Incyte Corp
Cadila pharmaceuticals Ltd
Get well Pharmaceuticals Ltd
Genzyme Corp
Myriad genetic Laboratories
Bayer Pharmaceuticals Pvt
Everest
Eisai
beacon