Instrucțiuni de utilizare Velpatasvir

Instrucțiuni de utilizare Velpatasvir

 

Velpatasvir - substanță activă, sintetizată recent, care urmărește eliminarea virusului hepatitei b Din toate cele șase genotipuri. În conformitate cu instrucțiunile oficiale, Velpatasvir este utilizat exclusiv în combinație cu alte substanțe active. Cea mai bună opțiune este combinația dintre Sofosbuvir (400 mg) și Valparasio (100 mg).

Medicamentul este disponibil în mai multe medicamente - original Epclusa și generice:

Compoziția și instruirea tuturor medicamentelor enumerate mai sus sunt practic identice. Compoziția și instruirea Valparasio înseamnă în acest caz administrarea medicamentului pentru aceeași schemă. O descriere completă a medicamentelor poate fi găsită în instrucțiunile originale privind utilizarea VELATURA.

 

Formă de dozare

Medicamentul vine sub formă de pilule

Farmacodinamica

cu Sofosbuvir este în proces de metabolizare în ficat aproape imediat după ingestie și absorbție. Ca rezultat, medicamentul trece în forma activă, se leagă de o proteină virală și împiedică replicarea (reproducerea) și distribuția acesteia.

 

Farmacocinetica

Medicamente imediat după eliberare în tractul gastrointestinal absorbit. În intervalul de la o jumătate de oră până la două ore în concentrația plasmatică maximă observată a medicamentului. Excreția metaboliților prin intestine. 

 

Medicul cum să utilizeze Velpatasvir - indicații

Pe baza descrierii medicamentului Velpatasvir, precum și a instrucțiunilor originale privind medicamentul, acesta este asociat în asociere cu Sofosbuvir în toate cele șase genotipuri cunoscute până în prezent. În funcție de prezența sau absența cirozei hepatice și a altor manifestări adverse ale activității vitale a virusului sau a bolilor asociate, poate fi atribuită în plus Ribavirina.

 

Instrucțiuni de utilizare Velpatasvir - contraindicații

a instrucțiunilor nu poate fi acceptată întotdeauna. Acesta este motivul pentru care principala recomandare este consumul de medicamente numai conform instrucțiunilor medicului dumneavoastră. În conformitate cu instrucțiunile medicamentelor pe baza substanței Velpatasvir, li se atribuie:

 • dacă pacientul nu a fost în momentul inițierii tratamentului optsprezece ani;
 • dacă pacientul are hipersensibilitate la oricare component al medicamentului, în special substanțe active;
 • dacă un pacient este gravidă sau alăptează.

 

Fiți precaut:

 • pacient cu insuficiență renală sau hepatică severă;
 • omul, a cărui vârstă este de șaizeci și cinci de ani și mai în vârstă.

Ambele categorii de pacienți, conform instrucțiunilor de utilizare în limba rusă, sunt supuși unui tratament terapeutic sub supravegherea constantă a medicului-hepatolog. Dacă pacientul aflat în anamneză prezintă o insuficiență renală ușoară sau medie, este asociat regimului standard de tratament care nu necesită corectarea dozei. Prezența cirozei decompensate implică administrarea medicamentului în asociere cu ribavirină. Monitorizare obligatorie pe tot parcursul tratamentului. În unele cazuri, există riscul de bradicardie și apoi continuați tratamentul sub supravegherea medicului.

 

Moduri de tratament pentru VHC cu Galatasaray - instrucțiuni de utilizare

Pentru orice genotip, cea mai comună și mai eficientă este schema care combină două componente inerte active ale Sofosbuvir și Daclatasvir. Este potrivit pentru toate tipurile de pacienți, așa cum se confirmă prin rezultatele studiilor și experimentelor clinice, precum și prin revizuirea lucrătorilor medicali și a pacienților care au primit deja efectul terapiei inovatoare. Mai multe regimuri de tratament definite în tabel.

  


Genotip Pacienții fără ciroză hepatică, dacă nu sunt tratați deloc sau tratați cu standardul de aur IFN + ribavirină Pacienții cu ciroză hepatică Episoade repetate de tratament după utilizarea altor medicamente antivirale
1Sf

LED + SOF

12 săptămâni

LED + SOF

12 săptămâni

LED + SOF

+ Ribavirin

(12 săptămâni fibrosis 0-2 or 24 săptămâni cu fibrosis 3-4)

2nd

LED + SOF

12 săptămâni

LED + SOF

12 săptămâni

LED + SOF

+ Ribavirin

(12 săptămâni fibrosis 0-2 or 24 săptămâni cu fibrosis 3-4)

3rd

primii pacienți care primesc tratament

LED + SOF

12 săptămâni

după alte opțiuni de tratament

LED + SOF

24 săptămâni

or

LED + SOF

+ Ribavirin

12 săptămâni

LED + SOF

+ Ribavirin

12 săptămâni

or

LED + SOF

24 săptămâni

 

LED + SOF

+ Ribavirin

(12 săptămâni fibrosis 0-2 or 24 săptămâni cu fibrosis 3-4)

4lea

5lea

6lea

LED + SOF

12 săptămâni

 

LED + SOF

12 săptămâni

 

LED + SOF

12 săptămâni

 

 

Medicamentul se administrează o dată pe zi într-o tabletă care conține doza zilnică de substanță activă. Combinarea cu adaosul alimentar imaterial. Este mai important să luați medicamentul în conformitate cu instrucțiunile din limba rusă - comprimatul este zdrobit și spălat cu o mulțime de fluide. Apa promovează o absorbție mai rapidă a medicamentelor în organism, permițând un efect imediat asupra virusului. Recepția trebuie făcută odată. Astfel, efectul tratamentului crește semnificativ.

Planul de luare a medicamentului și durata cursului este determinat de medic individual pentru fiecare pacient. Ea ține cont nu numai de starea generală a pacientului, ci și de forma bolii, prezența complicațiilor și a comorbidităților, dacă au trecut înainte de terapie alte medicamente și așa mai departe. În medie, tratamentul durează de la douăsprezece până la douăzeci și patru de săptămâni.

Important! Opriți tratamentul, modificați doza medicamentului (scădere sau creștere) este strict interzisă. Pentru a efectua orice schimbare poate fi doar un medic dacă există motive serioase. 

Efecte secundare

Ca orice alt medicament, produs de companiile farmaceutice indiene, acest medicament are efecte secundare ușoare și minore, care se manifestă în cazuri foarte rare, fapt confirmat de informațiile din instrucțiunile medicale. Uneori, pacienții în timpul tratamentului pot observa unele modificări ale stării dumneavoastră. Acestea includ:

 1. erupții pe piele cu intensitate variabilă;
 2. febra mica;
 3. încălcarea somnului (insomnie sau somnolență);
 4. slăbiciune și oboseală cronică;
 5. amețeli și dureri de cap
 6. o schimbare rapidă de dispoziție.

Aspectul acestor simptome trebuie consultat cu un medic. Nu este recomandată implementarea oricărei modificări în tratament.

 

Supradozaj

Velpatasvir este un medicament antiviral relativ nou de acțiune directă. În ciuda acestui fapt, mulți pacienți au experimentat deja efectul și au obținut un rezultat pozitiv din tratament. În timpul utilizării medicamentelor în practică de către medici nu a fost un singur caz care sugerează că o supradoză de medicamente în organism. Antidotul nu este. Prin urmare, în caz de supradozaj trebuie să căutați imediat un medic. A avut terapie de detoxifiere și tratament simptomatic.

 

echipament

 • Sticlă de plastic originală care conține 28 de comprimate.
 • Instrucțiunea Velpatasvir în China.

 

Conditii de depozitare

Medicamentul este lăsat să fie depozitat la o temperatură care nu depășește treizeci de grade peste zero. Medicamentul trebuie să fie într-un loc uscat și întunecat inaccesibil copiilor.

 

Termen de valabilitate

Termenul de valabilitate este de doi ani de la eliberarea medicamentului. Data de producție și termenul de valabilitate sunt specificate de producător pe ambalaj. Nu continuați să luați comprimatele după expirarea perioadei specificate.

Să cumpere medicamente poate. Folosind serviciile companiei noastre. Efectuarea rezervării dvs. este posibilă online pe site sau pe telefon. Informațiile de contact postate pe site. Livrarea se face într-un timp scurt. Informații detaliate pot fi găsite pe site sau într-o conversație personală cu angajații companiei.

Recenzie
Nu sunt comentarii.
Scrie un comentariu
Nume *
E-mail
Comentariu*
24 + ? = 30
Introduceti codul*
Recomandat produse

Ai nevoie de ajutor, suna! Vom incerca sa te contactam cat de repede posibil pentru a raspunde la intrebarile tale! +91(994)047-29-02 +40(746)768 867